Qui som

Som una família. Vine i forma'n part!

Actualment l’equip està format per dos veterinaris, un sènior amb més de 32 anys d’experiència i un junior, un auxiliar tècnic veterinari i un tècnic especialitzat en perruqueria canina i felina.

Un tracte excel·lent i totalment recomanable!

-- Júlia Torrent

Esther Obradors Aranda

Llicenciada en veterinària per la UAB l’any 1990. Amb 17 anys ja treballava els estius en una empresa dedicada a la cria d’animals per la investigació (gos, gat, cobaia).  Acabada la carrera, gràcies a una beca  va estar 5 anys especialitzant-se en medicina felina, la seva gran passió,  combinant-la amb la pràctica clínica canina i en l’especialitat de  cunicultura (Escola avicultura d’Arenys de Mar). Va realitzar un  Màster en cirurgia de teixits tous (ISED 1998) . Al llarg dels anys ha estat constantment formant-se en cursos i web seminaris en especialitats com ara la medicina interna i la endocrinologia, cardiologia i patologies respiratòries, patologies renals, oftalmologia, leishmaniosi, medicina de petits rosegadors, oncologia i citologia, entre molts altres. El darrer curs ha estat d’ especialització en anestesia i monitoratge peri operatori (2020), el curs acreditatiu de directora d’instal·lacions en radiodiagnòstic (2021, 45 hores) i el II congrés Online en anestèsia i avenços en monitorització (Fatro, del 28 demarç al 1 d’abril de 2022). 

Gemma Medina Delgado

Llicenciada en veterinària per la UAB l’any 2019.  És tècnica superior en higiene bucodental (CFGS, 2013). Té especial interès en la medicina preventiva i  interna, l’endocrinologia, la dermatologia,  la cirurgia de teixits tous, l’oncologia i tècniques de laboratori. El seu treball final de grau tractava sobre un estudi serològic de la infecció per Borrelia  en gossos. Ha fet entre d’altres un curs especialitzat de citologia pràctica veterinària de 50 hores (QUADAM 2022), on amplia els seus coneixements en la presa de mostres, la seva preparació per poder fer el diagnòstic de moltes lesions i patologies diverses.

Joana Cambray Mestres

  • Titulada com ajudant tècnic veterinari (Institut Kiwoko 2019-2021). El seu dinamisme i eficiència li permeten desenvolupar les tasques  d’ajudant a la consulta diària, extraccions sanguínies, realització d’analítiques i processament de mostres,  ajuda al control de l’anestèsia, preparació del quiròfan, assistència en cirurgia de teixits tous, així com atenció al client, gestió de fitxers , programació i coordinació  de consultes, diagnòstics i cirurgies, gestió i recepció de comades, atenció al públic i venda de productes especialitzats a la botiga. 

Isabel Asensio Ruiz

Peluquera canina i felina. Amb més de 20 anys d’experiència, va fer la seva formació a  Anubis formación l’any 1999, de  500 hores de pràctiques amb Anna Gómez Ferran. Especialitzada en “ hand stripping “amb la guia i formació amb Jesús Pastor (90 hores) , especialitzada també en tall a tisora de diverses races , com ara el caniche amb la formació de l’especialista Karinne Lewi  i  masterclass i taller de races asiàtiques. Ha anat fent varis seminaris sobre etologia ( Victoria Coll), cosmètica aplicada (Monique Van der Ven),  ozonoterapia i dermocosmètica,  tipus de pel per tallar, taller de “rastas y rizos”, Web seminari 5h “Expresiones y caras caniche Teddy, asian style y estandar” impartit per Ester Catalan. 

Va ser monitora d’obediencia a Can Bages i Limecan  ( 1992 a 1996). Va col·laborar a la revista  UPCE (Unión de Peluqueros Caninos de España) de l’any 2004 al 2010, va ser vocal a la UPCE del 2005 al 2007i ponent en varis seminaris organitzats per la UPCE del 2007 al 2009.