Qui som

Som una família. Vine i forma'n part!

Actualment l’equip està format per dos veterinaris, un sènior amb més de 32 anys d’experiència i un junior, un auxiliar tècnic veterinari i un tècnic especialitzat en perruqueria canina i felina.

Un tracte excel·lent i totalment recomanable!

-- Júlia Torrent

Esther Obradors Aranda

Llicenciada en veterinària per la UAB l’any 1990. Amb 17 anys ja treballava els estius en una empresa dedicada a la cria d’animals per la investigació (gos, gat, cobaia).  Acabada la carrera, gràcies a una beca  va estar 5 anys especialitzant-se en medicina felina, la seva gran passió,  combinant-la amb la pràctica clínica canina i en l’especialitat de  cunicultura (Escola avicultura d’Arenys de Mar). Va realitzar un  Màster en cirurgia de teixits tous (ISED 1998) . Al llarg dels anys ha estat constantment formant-se en cursos i web seminaris en especialitats com ara la medicina interna i la endocrinologia, cardiologia i patologies respiratòries, patologies renals, oftalmologia, leishmaniosi, medicina de petits rosegadors, oncologia i citologia, entre molts altres. El darrer curs ha estat d’ especialització en anestesia i monitoratge peri operatori (2020), el curs acreditatiu de directora d’instal·lacions en radiodiagnòstic (2021, 45 hores) i el II congrés Online en anestèsia i avenços en monitorització (Fatro, del 28 demarç al 1 d’abril de 2022). 

Cristina Cabrerizo Paredes

Llicenciada en Comptabilitat i Finances a la UAB (2022), titulada com a Ajudant Tècnica Veterinària (Aula de Natura, 2023) i amb la certificació de primers auxilis en animals domèstics (Aula de Natura, 2023). Té molt interès en seguir formant-se sobretot en cirurgia de teixits tous i maneig d’anestesies. El seu dinamisme i eficiència li permeten desenvolupar les tasques d’ajudant a la consulta diària, extraccions sanguínies, realització d’analítiques i processament de mostres, ajuda al control de l’anestèsia, preparació del quiròfan, assistència en cirurgia de teixits tous, així com atenció al client, gestió de fitxers , programació i coordinació de consultes, gestió i recepció de comades, atenció al públic i venda de productes especialitzats a la botiga.

Fiona Fannon Castany

Llicenciada en el doble grau de veterinària per la universitat de lleida ľany 2021.
Té especial interès en la medicina interna, l’oncologia, la medicina preventiva, la medicina felina, l’oftalmologia i en el diagnòstic per imatge, en especial l’ecografia. El seu treball de final de grau tractava sobre l’estenosis aòrtica en gossos i ha treballat en hospitals realitzant urgències i formant-se per atendre de la millor manera als vostres peluts!

Isabel Asensio Ruiz

Peluquera canina i felina. Amb més de 20 anys d’experiència, va fer la seva formació a  Anubis formación l’any 1999, de  500 hores de pràctiques amb Anna Gómez Ferran. Especialitzada en “ hand stripping “amb la guia i formació amb Jesús Pastor (90 hores) , especialitzada també en tall a tisora de diverses races , com ara el caniche amb la formació de l’especialista Karinne Lewi  i  masterclass i taller de races asiàtiques. Ha anat fent varis seminaris sobre etologia ( Victoria Coll), cosmètica aplicada (Monique Van der Ven),  ozonoterapia i dermocosmètica,  tipus de pel per tallar, taller de “rastas y rizos”, Web seminari 5h “Expresiones y caras caniche Teddy, asian style y estandar” impartit per Ester Catalan. 

Va ser monitora d’obediencia a Can Bages i Limecan  ( 1992 a 1996). Va col·laborar a la revista  UPCE (Unión de Peluqueros Caninos de España) de l’any 2004 al 2010, va ser vocal a la UPCE del 2005 al 2007i ponent en varis seminaris organitzats per la UPCE del 2007 al 2009.