Medicina interna i prevenció.

Realitzem protocols de vacunació i desparasitació.

La medicina interna s’ocupa de l’exploració, diagnosi i tractament de patologies complexes que afecten un o més òrgans o sistemes, com ara problemes respiratoris, reproductius, endocrins, digestius, hepàtics, urinaris, infecciosos, immunològics, etcètera..

Cirurgia general: anestèsia i analgèsia.

Duem a terme intervencions de teixits tous (ferides, hèrnies, piometres,  quists,  biòpsies, etc..), preventives (esterilitzacions, mastectomies, higiene bucodental), oftalmològiques, oncològiques, etc..

En un quiròfan equipat amb aparell d’anestèsia de gasos i sistema de monitoratge que garanteix una anestèsia molt segura, amb el maneig adequat del dolor peri operatori i crònic.

Dermatologia.

Especialitat que té cura de les alteracions de la pell, que també poden reflectir patologies internes ( leishmània, hipotiroïdisme, lesions hepàtiques..). Per als diagnòstics més difícils que altres clíniques no han pogut resoldre, disposem d’un dermatòleg diplomat col·laborador de la nostra clínica.

Diagnòstic per imatge.

Radiologia digital: per diagnosticar problemes traumatològics, articulars, respiratoris, cardíacs, tumors, etc…

Ecografia: valorem l’estat de tots els òrgans interns i les seves patologies més freqüents.

Ecocardiografia: valora la funcionalitat cardíaca en moviment. Servei col·laborador.

Endoscòpia: per determinades intervencions menys invasives, disposem de un servei col·laborador.

Anàlisi clíniques i laboratori.

Equipat amb aparells d’última generació (Lasercyte, Catalyst) en anàlisi sanguínies i d’orina, microscopi per tot tipus de citologia, mostres dermatològiques i tumorals. Col·laboració externa: Idexx, Laborti, Histovet, Echevarne…

Cardiologia.

Els animals poden patir alteracions cardíaques des del seu naixement i en l’etapa adulta i senil, pròpies del cor o causades per alteracions en altres sistemes. Es diagnostiquen per imatge ( radiografia digital, electrocardiograma, ecocardiografia, RMN…) que ens ajuda al seu correcte diagnòstic i posterior tractament. 

Oncologia.

Planifiquem el millor tractament del càncer en gossos i gats, tant a nivell quirúrgic com amb tractaments de quimioteràpia i  pal·liatius, tenint cura de les malalties concomitants i els efectes secundaris amb l’objectiu de millorar la seva qualitat de vida. Contem amb l’assessorament directe d’experts oncòlegs (Idexx).

Oftalmologia.

Diagnòstic i tractament de patologies oculars i palpebrals, degut a malalties que afecten els ulls o be causades per malalties internes (leishmània, Leucèmia felina, Immunodeficiència felina, Thelaziosis, etc..)

Per aquells casos més complexes disposem d’un oftalmòleg diplomat col·laborador de la nostra clínica.

Petits rosegadors.

Assessorament en maneig i alimentació, programes de vacunació i desparasitació, esterilització i tractament de les patologies més comuns. 

Perruqueria especialitzada i amb ozonoteràpia: Més de 25 anys d’experiència.

A la perruqueria de Novavet podreu trobar una àmplia gama de serveis, des del tall a màquina, el tall estàndard de les diferents races com els arranjaments de fantasia i “looks” alternatius per  races creuades.  Per als gats també tenim servei especialitzat, tant per races de pel llarg com pel curt, donant la màxima importància al seu maneig per tal de  minimitzar-los el possible estrès. 

Utilitzem una àmplia gama de cosmètica de qualitat, respectuosa amb el pel i la pell de les vostres mascotes. 

Fem banys terapèutics per problemes de pell (dermatitis al·lèrgiques, seborrea, infeccions bacterianes de pell, piodermes profundes, etc..) amb OZONOTERAPIA i xampús especials per a cada cas. La ozonoterapia és germicida (elimina bacteris, fongs i virus), antioxidant, analgèsic, antiinflamatori i oxigena els teixits activant la circulació sanguinia i el sistema immunitari.

I tot aquest servei està avalat per els més de 20 anys d’experiència  de la nostra perruquera que també té coneixements estàndards en dermatologia i comportament, promovent sempre un reforç positiu per tal que les vostres mascotes es trobin a gust al nostre centre.

Botiga especialitzada.

Diuen que som el què mengem! Per això tenim pinsos d’alta gama i amb un ampli prestigi en investigació nutricional, tant per gos, gat com per conills i altres rosegadors. També tenim dietes especials per a les diverses patologies (per al·lèrgies, per insuficiència renal, hepàtica, cardíaca, diabètics, hipertiroïdisme, intoleràncies alimentàries, etc…) 

A la nostra botiga també trobaràs tota mena de complements: collars, arnesos, pitrals i corretges adequades per diferents necessitats, joguines, plats, abeuradors, fonts d’aigua, raspalls, xampús dermatològics i fisiològics, colònies, perfums, raspalls, talla ungles,  coixins, iglús per gats, rascadors, antiparasitaris externs i interns.

I sota comanda mirem d’aconseguir qualsevol producte que us faci falta per el confort o la salut de les vostres mascotes.